Vanaf oktober 2017 krijgen alle websites zonder HTTPS een 'NIET VEILIG' waarschuwing als de pagina een invulveld bevat. De melding is nóg een reden om over te stappen naar HTTPS. Nog geen SSL certificaat? Lees waarom dit ook voor u essentieel is.

 • SEO Specialist (24-40 uur)

  Om de websites van onze klanten naar the next level te tillen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste marketeer met hardcore SEO-skills. Wil jij zelfstandig verschillende SEO-trajecten begeleiden voor de leukste klanten van Alkmaar?

  Bekijk vacature
 • Back-end ontwikkelaar (32-40 uur)

  Jouw rol in ons team is cruciaal. Je werkt samen met de andere backend en frontend ontwikkelaars en operationeel manager, aan de vele websites binnen onze portfolio, en ons eigen ontwikkelde CMS.

  Bekijk vacature
 • Tekstschrijver (24-32 uur)

  Van SEO-pagina's tot blogs, nieuwsbrieven en social posts: als creatieve tekstschrijver heb jij altijd je woordje klaar. Met het kofschip, de stam+t en een actieve schrijfstijl als tools of the trade pak jij elke doelgroep in. 

  Bekijk vacature
 • Advertising Specialist (24-40 uur)

  Laat die nieuwe leads maar komen! Als Advertising Specialist weet jij namelijk precies hoe je in het oog springt bij de doelgroep. Door je cijfermatige inzicht creëer je moeiteloos sterke campagnes - of zeg maar gerust conversiekanonnen.

  Bekijk vacature
 • Online Marketeer (24-40 uur)

  De hele dag hetzelfde doen? Niet als je een online marketeer bent. Jij haalt juist energie uit een combinatie van SEA, SEO en social media marketing. Bovendien heb je een onstilbare informatiehonger en een commerciële drive. In it, to win it!

  Bekijk vacature
Bekijk onze jobs
Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar creatieve online marketeers en ervaren programmeurs.
Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar ervaren programmeurs.Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Maak een afspraak