Onze applicaties maken uw werk gemakkelijker en bieden meer gemak en gebruiksvriendelijkheid.

Applicatie ontwikkeling

Applicaties maken uw werk gemakkelijker en bieden uw klanten meer gemak. Met online applicaties kunt u een extra dimensie aan uw website toevoegen. Laat een app maken om bedrijfsprocessen te verbeteren.

Denk aan onderwijssoftware of simulatiesoftware. Bij Webvalue kunt u een app laten maken die ervoor zorgt dat uw helpdesk sneller kan handelen. Of een applicatie die uw buitendienst ondersteunt. Laat een app maken die aangeeft waar uw dealers zich bevinden of waarmee uw doelgroep eenvoudig de het maximale hypotheekbedrag kan berekenen. De softwareontwikkelaars van Webvalue maken applicaties op maat.

Scoren met apps!
Een goede app laten maken? Of uw bedrijfsprocessen beter inrichten met behulp van een applicatie? Webvalue haalt het onderste uit de kan!

Redenen om te kiezen voor een app

voordelen van een app

  • bouw aan uw merkherkenning
  • wees waar uw klanten zijn
  • voeg waarde toe bij uw klanten
  • onderscheid u van de concurrentie
  • verhoog loyaliteit

Android, iOS, Windows & Meer

Wilt u een app laten ontwikkelen voor een specifiek platform als Android, iOS of Windows? Of dacht u meer aan een Web App of een Facebook App? Wij kunnen u helpen aan een onderscheidende app op diverse platformeren. Van Android tablet tot watchOs. Weet u nog niet zeker welk platform het beste aansluit op uw strategie dan kan Webvalue u hier in adviseren. 

Apps zijn een perfect middel om écht waarde toe te voegen bij uw klanten. Dit maakt een app ook een marketing kanaal waarmee u zich onderscheid van uw concurrentie en uw merkbelevenis vergroot. Maak ook gebruik van de kracht van applicaties. 

Concurrentiescan
Vraag nu jouw gratis concurrentiescan aan

Hoe sterk sta jij in de markt ten opzichte van je concurrenten? Onze marketeers maken het (tijdelijk gratis) inzichtelijk.