Webvalue is een gemotiveerd team met creatieve denkers en doelgerichte bouwers.

  Bart
  Baas Bart
  Als procesbewaker tussen klant en werkvloer motiveer ik (al sinds 1999) ons team om de optimale oplossing voor klanten te realiseren door techniek en functionaliteit goed in te zetten.
  Raymond
  Back-end programmeur
  Er is er altijd één die precies weet wat er aan de achterkant van uw website of webshop gebeurt. That's me! Als back-end developer zorg ik dat jouw website techniek staat als een huis en 24/7 online blijft.
  Dennis
  Lead Designer
  Als lead designer bij Webvalue ontwerp ik innovatieve maatwerk websites die écht moeten scoren. Ik spreek de taal van jouw doelgroep en dat zorgt voor online succes.
  Inez
  Interaction Designer
  Van complexe maatwerk websites tot onze instapproducten voor de online starters zoals Webstart: elke week is weer anders bij Webvalue. Wij bedienen elke branche en iedere ondernemer. Klaar om te starten?
  Jaap
  Back-end programmeur
  Als back-end programmeur assisteer ik je bij alle technische vraagstukken. En de leukste projecten? Hoe complexer hoe beter, als strategische denker doe ik alles voor het beste resultaat.
  Martijn
  Online marketeer
  Gevonden worden in Google? Daar kan ik je mee helpen. Eerlijk en specialistisch advies van een online marketeer met een liefde voor technische SEO.
  Jelle
  Front-end programmeur
  Als front-end bouwer ben ik eigenlijk altijd op zoek naar innovatieve technieken. Een fijne, subtiele flow op jouw website creëren met netjes geschreven code. Dat is waar mijn passie ligt.
  Wendy
  Administratie
  Jouw administratieve helpdesk, ik houd alles bij wat te maken heeft met financiën binnen Webvalue! Voor al uw vragen, mail gerust!
  Tijn
  Front-end programmeur
  Waar je mij wakker voor kunt maken? Perfect geschreven code met next-level maatwerk technieken waar je 'wow' tegen zegt. Innovatie is altijd mijn uitgangspunt.
  Joost
  Online marketeer
  Meer bezoekers en conversies? Jouw doelstellingen behalen door gebruik te maken van Google en social media, dat is mijn vak. Ik ben van huis uit ondernemer en kan mij daarom goed verplaatsen in uw wensen en ambities.
  Okko
  Online marketeer
  Het uitdenken van de meest complexe campagnes en zorgen voor online succes, daar ligt mijn passie. Als flexibele online marketeer bedien ik veel verschillende technieken voor jouw online groei.
  Max
  Back-end programmeur
  To the Max! Zo ook met back-end materie waar ik mij volledig in thuis voel, van complexe webshops tot simpele sites - altijd goed geregeld.
  Naaf
  Projectcoördinator
  Als projectcoördinator breng ik structuur aan in onze werkzaamheden. Mijn doel? Zorgen dat we volgens planning de beste online oplossingen realiseren voor onze klanten.
  Pepijn
  Online marketeer
  Succesvol online zijn is een must! Als online marketeer help ik bedrijven met het vergroten van hun online aanwezigheid. Ik gebruik bewezen marketingtechnieken voor meer verkeer, leads en verkopen. Op naar online succes!
 • Vacatures
  Webvalue zoekt talent
  Onderdeel worden van een ambitieus en hecht team? Bekijk dan onze vacatures.

  Bekijk vacatures

Webvalue is een creatief internetbureau dat zich specialiseert in maatwerk websites en webshops. Onze expertise is ervoor zorgen dat u uw online doelen succesvol behaalt.

Bekijk onze jobs
Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar creatieve online marketeers en ervaren programmeurs.
Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar ervaren programmeurs.Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Maak een afspraak