Turn-Over

Een stoere en eigenwijze corporate website

Turn-Over helpt jongeren niet uit de problemen. Dat doen ze zelf!

Je kent ze ongetwijfeld. De tieners en jongvolwassenen met het label 'probleemjongere'. Ze zitten vaak diep in de problemen. Van een drugs- of gameverslaving tot crimineel gedrag. Het roer omgooien? Dat vinden ze knap lastig.

Turn-Over heeft als doel deze jongeren weer op het rechte pad te krijgen. Hun aanpak is niet voor watjes. Tijdens een intensief sportief en mentaal programma staan deelnemers oog in oog met hun problematische gedrag. Rigoureuze verandering is onvermijdelijk. Met succes! Het grootste deel van de jongeren gaat na het traject terug naar school of aan het werk.

Met trots hebben wij een responsive website ontwikkeld voor dit prachtige initiatief. Met hybride landingspagina's voor verschillende doelgroepen heeft Turn-Over een ontzettend inclusieve website. Ook het stoere en eigenwijze karakter van team Turn-Over komt op elke pagina tot uiting. 

Benieuwd geworden? Bekijk de website van Turn-Over.

Webvalue breidt uit met overname boozd
Webvalue breidt uit met overname boozd

We mogen het van de spreekwoordelijke daken schreeuwen. Per 1 april 2021 zijn boozd en het online marketingteam van Webvalue samen gegaan! De samensmelting maakt ons sterker en groter, zodat we ondernemers nog meer (online) kansen richting de toekomst geven. Lees hier het hele bericht: https://webvalue.nl/blog/webvalue-breidt-uit-met-overname-boozd