Webvalue regelt uw webhosting, domeinnamen en onderhoud/beheer van uw applicaties.

Maximale performance met uptime garantie

Uw website moet 24 uur per dag, 7 dagen per week probleemloos en snel te bezoeken zijn. Om dit te kunnen waarborgen beschikken wij over eigen serverfaciliteiten die beheerd worden door een hooggekwalificeerde partner.

Zo garanderen wij ‘up time’ garantie en veiligheid van uw website. Onderhoud wordt zoveel mogelijk buiten spitsuren uitgevoerd, zodat u en uw relaties er zo min mogelijk hinder van ondervinden. Mocht zich onverhoopt toch een webhosting storing voor doen dan blijven wij verantwoordelijk en zijn wij direct een aanspreekpunt hiervoor. Toestanden zoals bij sommige grote providers zult u bij ons nooit meemaken.

Wij zijn een full-service bureau met korte lijnen

Wij bieden u

  • korte lijnen, snel de juiste persoon aan de telefoon
  • geen vervelend keuzemenu met lange wachttijden
  • domeinnamen en SSL certificaten tegen scherpe tarieven
  • hoge kwaliteit serverpark, via gespecialiserde partner
  • voornamelijk hosting voor onze eigen klanten 
  • 24/7 monitoring
  • zeer veel kennis en ervaring

Domeinnamen en SSL certificaten

Websites staan geregistreerd onder een domeinnaam. Webvalue kan voor u verschillende domeinextensies aanvragen en beheren. Dit regelen wij voor aantrekkelijke prijzen. In overleg richten wij ook uw accounts in (DNS, domein en mail), precies zoals u het wenst.

Door veranderingen in het algoritme van Google is het gewenst dat alle websites via een beveiligde en encrypted verbinding getoond worden. Webvalue kan hiervoor de benodigde SSL-certificaten verzorgen. SSL wordt gebruikt om de internetverbinding te beveiligen. Zo blijven online aankopen, financiële transacties en het versturen van persoonsgegevens vertrouwelijk en niet leesbaar voor derden. Een SSL certificaat (herkenbaar door 'https' in de adresbalk) wekt vertrouwen bij zoekmachines en websitebezoekers.

SSL Certificaat Wizard

Bekijk onze jobs
Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar creatieve online marketeers en ervaren programmeurs.
Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar ervaren programmeurs.Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Maak een afspraak