Webvalue realiseert uw online strategie of winstgevende responsive webshop.

Webshops die omzet genereren

Een webshop maken kan iedereen. Voor een webshop die structureel bijdraagt aan het bereiken van uw online doelen komt u bij Webvalue. We creëren, bouwen en leveren webshops die uw online strategie realiseren. Het team van Webvalue bestaat uit designers, programmeurs en online marketing specialisten. U kunt bij ons dus terecht voor het hele online pakket. Van ontwerp tot e-commerce en meer! Voor grote én kleine ondernemers. 

Een webshop moet doen waar hij voor gemaakt is: omzet genereren. Webvalue plaatst in deze online winkel veilige betaalmethodes als PayPal en iDeal, zorgt voor een optimaal werkend backorder systeem en realiseert goede vindbaarheid in Google. Webvalue is strategisch partner voor uiteenlopende relaties. Met succes. Deze e-commerce projecten spreken voor zich.  

Webshops gericht op online succes

  • Basis webshop

    Bent u (startende) ondernemer en op zoek naar een basis webshop? Voor deze webshops gebruiken wij open source systemen zoals o.a. WordPress.

    Basis webshop
  • Maatwerk webshop

    De maatwerk webshop is er voor ondernemers met ambitie. Webvalue creëert maatwerk webshops voor groothandels, verhuurbedrijven en grote commerciële spelers.

    Maatwerk webshop

Webshops worden steeds belangrijker

We maken in elk project optimaal gebruik van de expertise die we in huis hebben. U krijgt daarmee datgene dat u wenst, met een beetje extra. Team Webvalue ademt internet. Daarom voelen we ons als een vis in het water als we bezig zijn met de ontwikkeling van webshops, met koppelingen van ERP-applicaties en online marketing.

Ruim de helft van de Nederlanders shopt regelmatig online. Reden genoeg om te kiezen voor een goed werkende webshop. Webvalue maakt uw webshop natuurlijk volledig responsive, want het aantal aankopen via mobiele devices neemt in rap tempo toe. Al met al niet gek dus dat webshops als paddenstoelen uit de grond schieten. Met Webvalue komt u op pole position! 

Een CMS waar je u tegen zegt
Een website is eigenlijk nooit helemaal klaar. Denk aan het toevoegen van nieuwe diensten, het  publiceren van een blog of het updaten van het portfolio. Deze zaken zijn eenvoudig te regelen met het content managementsysteem, ofwel het CMS van Webvalue

Hoe speelt u in op de coronacrisis?
Hoe speelt u in op de coronacrisis?

Bij de pakken neerzitten door COVID-19? Niet als het aan ons ligt. Wij hebben wat tips verzameld om deze tijd zo slim en efficiënt mogelijk door te komen. Bekijk de blog >