Wat wilt u bereiken met uw nieuwsbrief?

De nieuwsbrief-set-up (€ 525,-) vormt het vertrekpunt van onze (maandelijkse) werkzaamheden.

Een goede strategie begint bij het inventariseren van uw doelen. Wat wilt u bereiken met uw nieuwsbrief? Wilt u elke maand nieuws of acties onder de aandacht brengen? Of kiest u voor een traject waarbij elke nieuwsbrief een stap is naar een specifiek doel – zoals een aankoop of samenwerking?  

In de set-up voeren wij het volgende uit:

  • Brainstorm - Wat zijn uw doelen en welke strategie past daarbij? In een brainstorm halen we uw doelstellingen boven water. Het resultaat? Een plan van aanpak voor het komende (half)jaar.
  • Contentkalender – Wat gaan we versturen en wanneer? Met een contentkalender houden we grip op de communicatiemomenten in het komende (half)jaar.
  • E-mailtemplate – Verstuur nieuwsbrieven in uw huisstijl met een template op maat. Werkt u met Mailchimp? Dan zorgen wij voor een lay-out in (de kleuren van) uw huisstijl.
Webvalue breidt uit met overname boozd
Webvalue breidt uit met overname boozd

(Geen grap!) We mogen het van de spreekwoordelijke daken schreeuwen. Per 1 april 2021 zijn boozd en het online marketingteam van Webvalue samen gegaan! De samensmelting maakt ons sterker en groter, zodat we ondernemers nog meer (online) kansen richting de toekomst geven. Lees hier het hele bericht: https://webvalue.nl/blog/webvalue-breidt-uit-met-overname-boozd