Rake woorden maken de sale.

Sterke teksten zijn de stem van uw bedrijf. Een stem die uw (toekomstige) klant raakt en aanzet tot actie.

Spreekt u de taal van uw ideale klant? 

Dat een website niet compleet is zonder tekst, weten we allemaal. Maar: zorgen uw woorden ook voor herkenning, interesse en een volmondig 'ja'? Met doelgroepgerichte teksten maakt u van bezoekers uw toekomstige klanten. 

Een tekst is meer dan een verzameling van woorden. In elke regel komt de stem van uw bedrijf tot uiting. Wat maakt uw organisatie uniek? En waarom kiezen klanten voor u? Wij voorzien uw website van teksten met karakter. 

De juiste woorden voor elk kanaal

Overtuigende tekstpagina's

Zoekt u naar woorden voor uw producten of diensten? Of heeft u een conversiegerichte landingspagina nodig voor een campagne in Google of op social media? Onze tekstschrijvers weten precies welke woorden aanzetten tot actie. 

Webvalue kan verschillende pagina's voor u schrijven:

  •  € 89,50 voor short copy (tussen de 200 en 300 woorden)
  •  € 200,- voor medium copy (tussen de 300 en 600 woorden)
  •  € 250,- voor long copy (tussen de 600 en 1000 woorden)

Deze tarieven gelden per pagina. Liever uw volledige website vullen? Vanaf € 450,- schrijven wij uw homepage, over ons-pagina en 2-3 landingspagina's. 

Vriendelijk voor bezoekers én zoekmachines.

Onze tekstschrijvers zorgen voor teksten die zowel prettig leesbaar als zoekmachinevriendelijk zijn. De zoekintentie van uw doelgroep staat daarbij voorop. Waar zoekt uw ideale klant naar op Google - en met welk doel? Dat vormt het uitgangspunt voor onze SEO-teksten.

Onze teksten zijn niet alleen voorzien van belangrijke keywords, maar geven ook antwoord op de vraag die uw doelgroep bezighoudt. Met waardevolle content vergroten we de kans dat een bezoeker terugkeert. En potentieel uw nieuwe klant wordt. 

Meer uit uw website halen met SEO-vriendelijke teksten? 
Onze tekstschrijvers schrijven graag rake woorden voor uw website. Of het nu gaat om een productpagina, landingspagina of een uitgebreide blog. Zo snel mogelijk aan de slag? Neem gerust contact met ons op.

Bekijk onze jobs
Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar creatieve online marketeers en ervaren programmeurs.
Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar ervaren programmeurs.Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Maak een afspraak