Geef uw zichtbaarheid een boost met blogging.

De blogging set-up (€ 525,-) vormt het vertrekpunt van onze maandelijkse werkzaamheden.

Over welke onderwerpen raakt u niet uitgepraat? Welke vragen krijgt u vaak van klanten? Waar zoekt uw doelgroep naar in Google? Voordat we starten met blogging, is het belangrijk om dit in kaart te brengen. Zo weten we zeker dat uw blogs waarde toevoegen bij de doelgroep.

In de set-up voeren wij het volgende uit:

  • Brainstorm – Welke kennis wilt u delen met (toekomstige) klanten? In een brainstorm bepalen we de onderwerpen voor het komende (half)jaar.
  • Zoekwoordonderzoek – Welke zoektermen gebruikt uw doelgroep in Google? Met een zoekwoordonderzoek brengen wij het zoekgedrag van deze mensen in kaart. Het resultaat? Een lijst met sterke SEO-termen, die de vindbaarheid van uw blogs versterken.
  • Contentkalender – Hoe ziet de planning voor de komende periode eruit? Met een contentkalender houden we grip op de publicatie van nieuwe blogs.
Webvalue breidt uit met overname boozd
Webvalue breidt uit met overname boozd

(Geen grap!) We mogen het van de spreekwoordelijke daken schreeuwen. Per 1 april 2021 zijn boozd en het online marketingteam van Webvalue samen gegaan! De samensmelting maakt ons sterker en groter, zodat we ondernemers nog meer (online) kansen richting de toekomst geven. Lees hier het hele bericht: https://webvalue.nl/blog/webvalue-breidt-uit-met-overname-boozd