bij webvalue bent u op het juiste adres

Een identiteit om u tegen te zeggen.

Laat ons uw logo en huisstijl ontwerpen

Logo design is essentieel voor het succes van een merk. Hiermee kunt u zich namelijk onderscheiden van uw concurrenten. Het is vaak de eerste indruk van uw bedrijf of organisatie; een kenmerkend onderdeel van uw visuele identiteit. Een slecht ontworpen logo maakt het moeilijker voor nieuwe klanten om een merk te vertrouwen en ook met branding werkt een slecht logo u tegen.

Wat maakt een sterk logo?

  • Simpel - Simpele logos logos zijn snel herkenbaar, veelzijdig en gedenkwaardig. Less is more is hier zeker van toepassing. 
  • Herkenbaar - Opvolgend van simplistisch is dat een logo herkenbaar moet zijn. U wilt onderscheidend zijn van andere merken en uw eigen identiteit neerzetten.
  • Tijdloos - Het is belangrijk dat uw logo niet gedateerd is en er fris en modern uitziet. Ook over 5 jaar. Het achtervolgen van trends is daarom onverstandig: u wilt uitblinken met een tijdloos beeldmerk.
  • Veelzijdig - Uw logo wordt niet alleen gebruikt op uw website; wat dacht u van t-shirts, merchandise, drukwerk of hele grote billboards? Goede logo's zijn in elke situatie inzetbaar, ongeacht van de achtergrondkleur of hoe groot of klein uw logo wordt weergeven.


Logo redesign

Heeft u al een beeldmerk maar is deze niet meer van deze tijd? Soms is het niet nodig om uw huidige logo overboord te gooien maar alleen uw huidige identiteit te vernieuwen. Zonder af te stappen van het merk wat u al heeft opgebouwd kijken wij hoe we dit kunnen moderniseren.

Hoe gaan we te werk?

Wij gaan graag voor u aan de slag om een logo en indien gewenst geheel huisstijl te ontwerpen. Op basis van een duidelijke briefing starten wij met het schetsen van verschillende ideeën en concepten. Vervolgens werken wij minimaal 3 concepten uit in complete logo's. Aan de hand van uw feedback worden hiervan het beste design gekozen welke uitgewerkt wordt tot een logo wat de ideale uistraling is voor uw merk.

Eerder door ons ontworpen

Wij maken zowel kleine als grote bedrijven al jaren blij met het ontwikkelen van strakke websites. Hierin hoort vaak

Wij helpen kleine en grote bedrijven al jaren aan onderscheidende beeldmerken. Van het verfrissen van een verouderde design tot het opzetten van compleet nieuwe merken. Neem een kijkje in ons portfolio voor de beeldmerken waar wij trots op zijn. 

Bekijk ons eerder werk

Bekijk onze jobs
Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar creatieve online marketeers en ervaren programmeurs.
Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar ervaren programmeurs.Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Maak een afspraak