Maatwerk webshop

Maatwerk webshop

De maatwerk webshop is er voor ondernemers met ambitie, onze webshops gaan voor online succes.

Maatwerk webshop

De maatwerk webshop is er voor ondernemers met ambitie. Webvalue creëert maatwerk webshops voor groothandels, verhuurbedrijven en grote commerciële spelers.

Uw maatwerk webshop spitsen we volledig toe op uw huidige én toekomstige wensen. Met functionaliteiten waarmee u uw doelgroep optimaal kunt bedienen. Denk aan veilige data-uitwisseling en optimaal beveiligd betalingsverkeer. Denk aan een online agenda, een chatfunctie en meer. Met een maatwerk webshop kan alles!

Uw maatwerk webshop van webvalue

Kenmerken van een maatwerk webshop

  • maatwerk design
  • integratie met uw bestaande ICT-oplossingen
  • altijd uit te breiden – een maatwerk webshop groeit met uw onderneming mee
  • eigen keuze Payment Service Provider
  • volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines

Alles zelf in de hand

Webvalue realiseert koppelingen met externe ERP voorraadpakketten als AFAS, Snelstart, Unit4, Microsoft Dynamics en meer. We leveren maatwerk op design, techniek én processen.

We implementeren elke gewenste functionaliteit. En u? U heeft alles zelf in de hand. Kiest u voor een maatwerk webshop dan krijgt u het neusje van de zalm. Een unieke shop, volledig ingesteld op uw bedrijfsprocessen waarbij ieder detail onder een vergroosglas komt te liggen. Wij maken uitsluitend maatwerk webshops met responsive design, zodat uw klanten ook via mobiele devices als iPad en smartphone hun bestellingen kunnen plaatsen. Een maatwerk webshop van Webvalue is écht custom made.

Maatwerk webshop voor ondernemers met ambitie
Gaat u voor groei en vooruitgang? Denkt u altijd groter, beter, meer? Ga dan voor een maatwerk webshop waar uw ambitie vanaf spat! Wij zorgen voor een waanzinnige maatwerk webshop, want onze ambitie is net zo groot als die van u. Met Webvalue komt u op pole position!

webshop laten maken

Bekijk onze jobs
Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar creatieve online marketeers en ervaren programmeurs.
Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar ervaren programmeurs.Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Maak een afspraak