Basis webshop

Eenvoudige basis webshop

Bent u ondernemer en op zoek naar een eenvoudige webshop? Wij hebben precies wat u zoekt.

Een eenvoudige webshop laten bouwen?

Bent u (startende) ondernemer en op zoek naar een basis webshop? Voor de basis webshop maken we doorgaans gebruik van open source systeem WordPress.

Dit platform maakt het mogelijk shops te realiseren zonder dat daarvoor ontwikkelingskosten gemaakt hoeven te worden. Zo zijn we in staat professionele basis webshops te leveren tegen aantrekkelijke tarieven. Waanzinnig. Dat is het gevoel dat iedere door ons opgeleverde webshop oproept. Voor minder doen we het niet. Webvalue, de juiste keuze voor uw basis webshop.

Uw basis webshop van webvalue

Kenmerken van een basis webshop

  • snelle realisatie mogelijk
  • er zijn veel plugins beschikbaar
  • goedkoper, want vrij toegankelijk
  • veel keuze in templates (zogeheten themes)

Eenvoudige webshop met strak design

Uw basis webshop maken we op basis van bestaande templates die we volledig toespitsen op uw huisstijl en imago. We maken daarvoor gebruik van Webstart Webshop.

Deze bestaande pakketten zijn voorzien van veel functionaliteiten (via plugins) en mogelijkheden in betaalsystemen. Want een basis webshop is meer dan een mooi uiterlijk. Op zoek naar een webshop met behoorlijk specifieke opties? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. We ontwikkelen met regelmaat professionele en maatwerk webshops voor klanten die toch iets meer willen. Gerichte techniek, speciale features, wij creëren dat wat u wenst.  

Een opvallende basis webshop laten bouwen?
Wij steken ons hoofd graag boven het maaiveld uit. Het resultaat? Webshops die anders zijn. Opvallender en mooier. Tenminste dat vinden wij. Bekijk hier een greep uit de basis webshops die we recent hebben mogen leveren.

webshop laten maken

Bekijk onze jobs
Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar creatieve online marketeers en ervaren programmeurs.
Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar ervaren programmeurs.Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Maak een afspraak