Social media marketing

Social media marketing

Social media marketing is een perfecte manier om interactie met uw doelgroep te creëren.

Bereik uw doelgroep met social media marketing

Social media marketing is een perfecte manier om interactie met uw doelgroep te creëren. Negen van de tien Nederlanders gebruikt één of meer social media kanalen.

De vraag is dus niet óf uw doelgroep daar te vinden is, maar op welke kanalen. Platforms als LinkedIn, Facebook, Instagram, Youtube en Twitter worden dagelijks door miljoenen Nederlands bezocht en gebruikt. Ook social media marketing inzetten? Met Webvalue bent u zeker van een goed doordachte strategie. En resultaat.

Voordelen social media marketing

Is social media marketing iets voor u?

  • meetbare resultaten (via diverse tools)
  • bewezen effectief
  • versterkende werking t.o.v. SEA en SEO
  • (nóg) meer merkbeleving
  • het perfecte middel voor speciale acties

Social Media Marketing Strategie

Webvalue brengt uw doelen in kaart en creëert op basis van deze doelen een effectieve strategie. Hierbij staat de vraag hoe draagt social media marketing bij aan mijn doelstellingen? centraal.

Webvalue geeft richting aan de keuze voor bepaalde kanalen, helpt bij het opzetten van pagina’s en brengt uw social media content naar een hoger plan. En uw eigen Facebookpagina customizen? We hebben voor diverse klanten waanzinnige Facebookapps mogen creëren. Webvalue heeft veel ervaring met voor het opbouwen en optimaliseren van campagnes voor social media marketing. 

Social media advertising
Onderdeel van social media marketing is adverteren. Een advertentiecampagne kan een positieve invloed hebben op het aantal volgers en uw omzet. Adverteren kan zeer gericht worden ingezet. Op LinkedIn en Facebook targetten we bijvoorbeeld op leeftijd, interesses en functie. Handig wanneer u een nieuwe collega zoekt of een speciale actie wil promoten. Kortom, social media marketing biedt kansen. Wij grijpen ze voor u!

Bekijk onze jobs
Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar creatieve online marketeers en ervaren programmeurs.
Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar ervaren programmeurs.Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Maak een afspraak