Webvalue bouwt maatwerk B2B webshops

Een B2B webshop laten bouwen doe je natuurlijk met een professionele partner.

Professionele B2B of Groothandel webshop

Dankzij onze ruime ervaring in het maken van b2b webshops voor onder meer groothandels kennen we het klappen van de zweep. Een b2b webshop vereist andere functionaliteiten dan een b2c webshop. Denk alleen al aan het inkoopvolume. We zorgen voor migratie van de verschillende leverancierscondities, prijsafspraken en meer. En natuurlijk koppelen we de bestelhistorie, bestelstatus en informatie inzake facturatie. Klant A een andere aanbieding tonen dan klant B? Met uw b2b webshop van Webvalue is dat een fluitje van een cent.

Een webshop laten maken? Kies dan voor Webvalue.


Voordelen van een speciale b2b webshop

  • meer efficiency in uw bedrijfsvoering
  • nauwkeurig order- en leveringsproces
  • bespaar op personeels- en handlingkosten
  • extra mogelijkheden in up- en cross-selling
  • meer gebruikersgemak voor uw klanten
  • hogere klanttevredenheid door betere leveringskwaliteit
  • voorsprong op uw concurrentie

Uw groothandel kán niet zonder B2B webshop

Webvalue voelt zich als een vis in het water in b2b land en creëert webshops die voor u werken. Een groot voordeel van een speciaal ingerichte b2b webshop is dat u uw klant eenvoudig kunt informeren én kunt aanzetten tot actie (kopen, inschrijven, downloaden). Heeft u geen b2b webshop? Dan is uw klant dus veroordeeld tot oriëntatie middels een papieren brochure én de telefoon voor de daadwerkelijke bestelling. Terwijl u deze klant online op laagdrempelige wijze kunt laten zien welke producten perfect passen bij hun bestelling (‘deze printer functioneert optimaal bij gebruik van dit papier’). Kortom, uw groothandel kán eigenlijk niet zonder een b2b webshop.

Met een geweldig CMS
Webvalue heeft in eigen beheer een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem ontwikkeld. Dit CMS is beschikbaar voor al onze klanten en super overzichtelijk. Oók voor omvangrijke groothandels met een b2b webshop. Plaats in no time nieuwe producten of nieuwsberichten, pas prijzen aan, koppel eenvoudig de juiste media en zet het geheel online. Simpel en snel.

Bekijk onze jobs
Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar creatieve online marketeers en ervaren programmeurs.
Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Werken bij het leukste webbureau van Alkmaar?

Wij zijn op zoek naar ervaren programmeurs.Toe aan iets nieuws? Check de vacatures.

Maak een afspraak